Αίγινα Παραλίες

Αφιέρωμα στις παραλίες της Αίγινας

Η Αίγινα διαθέτει πολλές παραλίες. Μπορείτε να κολυμπήσετε σχεδόν παντού στο νησί. Υπάρχουν οργανωμένες παραλίες που δεν θα σας λείψει τίποτε και παραλίες όπου μπορείτε να απομονωθείτε. Υπάρχουν παραλίες σχεδόν μπροστά σε όλους τους παραθαλάσσιους οικισμούς της Αίγινας και μάλλον οι περισσότεροι στις παραλίες τους χρωστάνε την ανάπτυξη τους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Αγία Μαρίνα.

Αίγινα Παραλίες

Παραλίες υπάρχουν ακόμη και στην πόλη της Αίγινας. Αν επιλέξετε για την διαμονή σας το κέντρο της Αίγινας υπάρχουν παραλίες σε απόσταση μερικών λεπτών με τα πόδια. Από εσάς εξαρτάται να διαλέξετε την παραλία που σας ταιριάζει. Σε γενικές γραμμές οι παραλίες της Αίγινας μοιάζουν με τις παραλίες της Αττικής και είναι λογικό καθώς βρίσκονται στον ίδιο γεωγραφικό χώρο.

Οι πιο δημοφιλείς παραλίες της Αίγινας είναι η παραλία της Αγίας Μαρίνας και οι δυτικά προσανατολισμένες παραλίες ανάμεσα στην Αίγινα και στη Πέρδικα. Όμως και στα βόρεια και στα ανατολικά μπορείτε να βρείτε παραλίες μικρά διαμαντάκια που αξίζουν την επίσκεψη σας. Όλα αυτά θα προσπαθήσουμε να τα αναδείξουμε με το αφιέρωμα μας στις παραλίες της Αίγινας.

ΑΙΓΙΝΑ ΠΑΡΑΛΙΕΣ